Riool verstopt

  • Scherp geprijsd
  • Snel geholpen
  • Jarenlang ervaring
  • Oplossingsgericht

Riool verstopt? Pannekoek Rioolservice helpt u meteen!

Heeft u last van een rioollucht in huis, dan is er mogelijk sprake van gebrekkige ontluchting van uw toilet of kruipruimte. Het kan ook zijn dat een lek in de riolering de veroorzaker is van de stank. Neem direct contact op met Pannekoek rioolservice om uw riolering of afvoer te repareren. Zo geniet u weer optimaal van uw huis. Een verstopt riool is geen pretje en daarom staan wij altijd voor u klaar om het snel op te lossen. Op het moment dat het riool niet meer goed werkt, kan het heel goed zijn dat deze verstopt is en kunt u het beste direct contact met ons op nemen zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Wij staan voor u klaar

Als u een verstopt riool heeft, dan is dat niet prettig. Wij zorgen er graag voor dat u snel uit de zorgen bent. Daarvoor kunt u het beste snel contact met ons opnemen wanneer een riolering is die niet meer optimaal werkt. Een verstopping kan snel op worden gelost, maar dan moet u het bij ons wel melden wanneer er iets aan de hand is. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en lossen het voor u op!

Riool verstopt

Onze diensten

Wij kunnen u van dienst zijn als u bijvoorbeeld een verstopt riool heeft, maar ook wanneer de keukenafvoer of het toilet verstopt zitten. Als een riool niet optimaal werkt dat merkt u dat vaak vanzelf op. Laat u het ons dan op tijd weten en gaat u niet door, hierdoor kan een probleem alleen maar erger worden en dan moet voorkomen worden. Het gaat er om dat u weet wat wij voor u kunnen betekenen en daar komt u op deze manier heel snel achter!

Meer weten over een afspraak maken?

Wij staan snel voor u klaar bij een verstopt riool. U kunt in gevallen van nood bellen met 0578 661 693 of 06 51 57 59 54. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. Een riool dat verstopt is, moet snel gerepareerd worden zodat u uit de zorgen en stank bent. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee, neemt u daarom contact met ons op zodat het snel in orde is gemaakt!

Meer informatie aanvragen?