Slide background

Informatie over het bedrijf

Meer informatie

Bosch rioolservice werd in de jaren ’80 opgericht en heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van reiniging, inspectie en reparatie van rioleringen en afvoersystemen. De heer Bert Elzerman is eigenaar van het bedrijf en heeft een aantal deskundige medewerkers in dienst. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en ook alle medewerkers afzonderlijk hebben het VCA certificaat.

Bosch rioolservice heeft in de loop der jaren een mooie klantenkring opgebouwd in de regio tussen Apeldoorn en Zwolle. In een compleet nieuwe bedrijfshal met kantoor is Bosch rioolservice gevestigd aan het Eekterveld te Vaassen.

Over ons

Bosch rioolservice is er voor de particulier, maar zeker ook voor de zakelijke doelgroep. Wij zijn onder andere werkzaam voor:

  • Restaurants – voor verscheidende restaurants in de regio zijn wij actief en per klant zijn de werkzaamheden verschillend. Zo legen we bij de ene klant de vetputten, terwijl we bij anderen het riool preventief doorspuiten. De diversiteit maakt ons werk uitdagend!
  • Campings – deze klanten kampen vaak met het probleem dat het riool een lange tijd (de winter) niet is gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de campings de zomermaanden goed doorkomen helpen wij ze bij het preventief reinigen van het riool.
  • Gemeenten – ook gemeenten maken gebruik van onze rioolservice. Referenties zijn bijvoorbeeld de gemeenten Epe, Heerde, Apeldoorn en Zwolle. Voor hen reinigen we de straatkolken, legen en reinigen we putten en verwijderen we op diverse plaatsen graffiti.
  • Woningstichtingen – corporatie Triada maakt gebruik van diverse werkzaamheden van Bosch rioolservice, bijvoorbeeld voor de riolering en mutatie van de werkzaamheden.
  • Waterschap Vallei en Veluwe – Bosch rioolservice heeft een goede samenwerking met Waterschap Vallei en Veluwe.
  • Bedrijven – lokale ondernemingen behoren al jaren tot onze vaste klantenkring. Voor hen houden we ons bezig met verschillende activiteiten, variërend van het aanleggen van rioleringen tot het doorspuiten en reinigen van afvoeren.
  • Particulieren – uiteraard maken particulieren ook gebruik van onze diensten.

Heeft u een probleem met uw riolering of wilt u gebruikmaken van onze andere diensten? Neem dan spoedig en geheel vrijblijvend contact met ons op.

VCA-logo-klein