Kruipruimtes leegzuigen

  • Scherp geprijsd
  • Snel geholpen
  • Jarenlang ervaring
  • Oplossingsgericht

Voorkom schade

Door bijvoorbeeld een hoge waterstand, een lekke dakgoot of een lek in de buitenleiding ondervindt u hinder van wateroverlast. Meerdere dagen regenval overbelast het riool, waardoor het water uit de riolering terugloopt en uw kelder of kruipruimte onderloopt.

Vocht in huis vergroot het risico op schimmels en deze zijn schadelijk voor uw gezondheid. Daarnaast kan water de fundering van uw huis aantasten. Het is belangrijk dat uw vochtproblemen zo snel mogelijk worden opgelost.
Pannekoek Rioolservice achterhaalt de oorzaak van uw wateroverlast en pompt vervolgens de kruipruimte of kelder leeg met speciale apparatuur.

In tegenstelling tot de gemiddelde rioolreparateur, loodgieter of installateur heeft Pannekoek Rioolservice de kennis en mogelijkheden om zeer vervuilde kruipruimtes leeg te zuigen en te reinigen. Onze vakkundige en gecertificeerde reinigingsspecialisten zuigen met behulp van een vacuümwagen de vervuilde ruimtes leeg.

Ter preventie van rioolgassen maken we gebruik van persademlucht. Na het leegzuigen van de ruimte is het verstandig de kruipruimte te bedekken met een laag zand, zodat u rioolvliegen voorkomt.

Kruipruimtes leegzuigen

Meer informatie aanvragen?