Slide background

Rioolservice

De beste rioolservice aan huis van Bosch Rioolservice

Wilt u ook van de beste rioolservice aan huis gebruik maken? Dan kunt u nu kiezen voor Bosch Rioolservice. Wij zijn u graag van dienst wanneer u ons nodig heeft. Als u onderstaande kenmerken waarneemt kan het zijn dat uw riool defect is. Neem bij deze problemen direct contact op met de 24-uursservice van Bosch rioolservice. Wij zorgen ervoor dat uw kapotte riolering zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

  • Als u regelmatig last heeft van rioolverstoppingen (meer dan één keer per jaar);
  • Bij een vervelende rioolstank;
  • Als uw wc, bad, gootsteen, afvoer of buitenput totaal verstopt is, waardoor deze volloopt en overstroomt;
  • Bij wateroverlast of een hoog vochtgehalte in kruipruimte of kelder;
  • Bij schimmel en aanslag op aansluitingen in kruipruimtes en kelders.

Riool service

Wij zorgen voor een oplossing

Wij kunnen er altijd voor zorgen dat uw probleem snel is opgelost en daarom raden wij u aan bij een verstopt riool of een vervelende geur contact op te nemen met onze rioolservice. Het is niet prettig wanneer u te maken krijgt met een riool dat niet optimaal werkt en daarom kunt u maar beter onze hulp inschakelen zodat wij het voor u op kunnen lossen. Neemt u daarom nu de tijd om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak met u kunnen maken.

Oplossingen op maat

Bij ons kunt u terecht voor oplossingen op maat en wij bieden u de beste rioolservice. Laat u het ons daarom weten wanneer wij u van dienst kunnen zijn, wij zijn er voor u! Het belangrijkste is dat u nu bij onze rioolservice terecht kunt wanneer u ons nodig heeft. Dit kunnen wij u garanderen want wij zorgen er voor dat alles in orde wordt gemaakt. Als u een probleem bij ons meldt, dan is dat vanaf dat moment ook ons probleem en dragen wij er zorg voor dat het snel op wordt gelost.

Meer over onze diensten en werkwijze

Onze rioolservice staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt in gevallen van nood bellen met 0578 661 693 of 06 51 57 59 54. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. Als u vragen heeft kunt u ook altijd bij ons terecht en helpen wij u graag verder.