Inspectie

  • Scherp geprijsd
  • Snel geholpen
  • Jarenlang ervaring
  • Oplossingsgericht

Regelmatige inspectie van uw riolering

Uw riolering is ongeveer eens per zeven jaar verstopt. Het is belangrijk om regelmatig de status van de riolering te controleren. Met behulp van verschillende technieken weet Pannekoek Rioolservice de kwaliteit van de leidingsystemen van uw riool te bepalen. Op die manier stelt Pannekoek Rioolservice eenvoudig de oorzaak vast van regelmatig terugkerende problemen.

Leidingdetectie

De leidingsystemen van een riolering zijn erg complex, waardoor het soms lastig is om een verstopping op te sporen. Dankzij de speciale detectieapparatuur blijft geen enkele verstopping onopgemerkt voor Pannekoek Roolservice. Met behulp van een zender bepalen we de locatie van de buizen en de eventuele verstoppingen. Na de locatiebepaling gaan we over tot het opgraven van de buis om de verstopping zo snel mogelijk te verhelpen.

Inspectie

Rookdetectie

Kleine scheurtjes en beschadigingen zijn voor het menselijk oog niet altijd te zien. Om uw riolering te controleren op scheuren en gaten gebruikt Pannekoek Rioolservice rookdetectie. Hierbij zijn de uitgangen van de riolering afgesloten. Met een speciale rookmachine wordt (milieuvriendelijke) rook in het rioolstelsel geblazen. Op deze manier vinden we zelfs het kleinste scheurtje in uw riolering. Het rookapparaat gebruiken we ook om rioolstank te lokaliseren.

Camera-inspectie

De techniek van tegenwoordig maakt het mogelijk om uw riolering zowel van binnen als van buiten te bekijken. Met een rioolcamera controleren onze monteurs het riool inwendig op lekkages of obstakels. Tijdens de rioolinspectie bekijken we de live beelden van uw riolering. Op basis van de camerabeelden bepalen onze inspecteurs de ernst van de situatie. De endoscopische instrumenten kunnen leidingen inspecteren met diverse diameters.

inspecties

Laat uw riolering inspecteren door Pannekoek Rioolservice

Voorkom problemen met uw riolering door regelmatig inspectie. Bel vandaag naar Pannekoek Rioolservice via  0578 661 693 of 06 51 57 59 54. U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier op onze website.

Meer informatie aanvragen?