Keukenafvoer verstopt

  • Scherp geprijsd
  • Snel geholpen
  • Jarenlang ervaring
  • Oplossingsgericht

Is de keukenafvoer verstopt? Pannekoek Rioolservice helpt!

In de keuken ontstaat vaak hinder door een verstopte zwanenhals of sifon onder de gootsteen. Dit komt door restanten van voedingsmiddelen, vet en chemicaliën die achterblijven in de zwanenhals. Door zelf regelmatig de sifon los te halen en schoon te maken voorkomt u problemen. Indien uw gootsteen toch verstopt zit, belt u met Pannekoek Rioolservice. Onze monteurs helpen u behendig en snel bij het ontstoppen van de gootsteen.

Hulp bij het voorkomen van verstopping

Is uw keukenafvoer verstopt? Dan kunnen wij u snel van dienst zijn want wij zorgen er voor dat het allemaal snel in orde is gemaakt. U bent bij ons snel uit de problemen en daarom raden wij u ook aan om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft of twijfelt of er een verstopping is. Merkt u ook al een tijdje op dat de keukenafvoer niet meer optimaal werkt? Dan kunt u nu laten kijken of dat deze verstopt is en mocht dat zo zijn, dan lossen wij dit direct voor u op. Wij zullen de oorzaak opzoeken en het probleem dan aanpakken. Het enige wat u hoeft te doen is doorgeven aan ons wat er gaande is en dan maken wij een afspraak om het op te lossen.

Keukenafvoer verstopt

Snel een oplossing bij verstopte keukenafvoer

Bij ons wordt gewerkt met maatwerk en oplossingen. Wij bekijken de situatie ter plekke en maken dan een inschatting wat de oorzaak is en hoe dit opgelost kan worden. Dus is uw keukenafvoer verstopt? Dan kunnen wij dat voor u oplossen en komen wij graag bij u een kijkje nemen zodat u snel uit de zorgen bent. De keukenafvoer kan verstopt zijn en dan is dat geen pretje en daarom kunnen wij dit voor u weer in orde maken.

Keukenafvoer verstopt? Bel vandaag naar Pannekoek Rioolservice

Wij staan snel voor u klaar als uw keukenafvoer verstopt is. U kunt in gevallen van nood bellen met 0578 661 693 of 06 51 57 59 54. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken met u mee. De keukenafvoer kan een keer niet optimaal werken en dan kan het zijn dat deze verstopt is. Laat het ons dan weten zodat wij de keukenafvoer kunnen controleren en als deze verstopt is lossen wij het voor u op.

Meer informatie aanvragen?