Lekkage

  • Scherp geprijsd
  • Snel geholpen
  • Jarenlang ervaring
  • Oplossingsgericht

Lekkage melden bij Pannekoek Rioolservice

De gemiddelde huis-, tuin- en keukenriolering is goed verborgen onder vloeren, tegels en koven. Lekkages zijn hinderlijk en bezorgen u overlast. Heeft u last van lekkage? Bel direct het spoeddienstnummer van Pannekoek Rioolservice om het lek te repareren. Wij werken in de regio van Apeldoorn tot Zwolle. Daarom horen wij het graag van u wanneer wij u van dienst kunnen zijn en alles voor u op kunnen lossen. Steeds meer mensen melden een lekkage op tijd en dat is maar goed ook want zo kan verergering voorkomen worden!

Wanneer kunnen wij u van dienst zijn?

Wij kunnen u altijd van dienst zijn als u ons nodig heeft. Niemand zit op een lekkage te wachten en daarom moet er snel gehandeld worden wanneer hier sprake van is. Daarom staan wij voor u klaar en kunt u ons altijd bereiken. Als u een lekkage niet op tijd zou melden, dan is de kans dat het probleem erger wordt alleen maar groter. Dat wilt u toch ook voorkomen? Daarom kunt u er nu voor zorgen de zorgen snel over zijn door ons in te schakelen want onze medewerkers weten van aanpakken!

Lekkage

Uw probleem lossen wij snel en vakkundig op

Als er een lekkage is, dan lossen wij dit snel en vakkundig voor u op. Geen zorgen, want wij weten van aanpakken. Onze medewerkers bekijken de situatie en gaan op zoek naar de oorzaak. Als zij deze hebben gevonden zullen ze direct aan de slag gaan om het probleem op te lossen en hierdoor bent u snel uit de zorgen. Als het probleem niet aan wordt gepakt kan het alleen maar erger worden en krijgt u nog meer problemen en dat wilt u toch ook niet?

Wilt u meer over ons weten? Neemt u dan contact op met ons

Wij staan snel voor u klaar als u een lekkage heeft. U kunt in gevallen van nood bellen met 0578 661 693 of 06 51 57 59 54. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. Wij zorgen er voor dat u snel uit de zorgen bent want onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de lekkage aan te pakken. Daarom nemen wij het graag van u over en zorgen wij dat alles weer goed werkt wanneer wij bij u weggaan!

Meer informatie aanvragen?