Verstopt toilet

  • Scherp geprijsd
  • Snel geholpen
  • Jarenlang ervaring
  • Oplossingsgericht

Verstopt toilet? Pannekoek Rioolservice lost het op!

Heeft u last van een verstopt toilet? Niets vervelender dan een verstopt toilet, een verstopte keukenafvoer of een dichtgeslibde vetput. Om uw verstoppingen zo snel mogelijk te verhelpen schakelt u Pannekoek Rioolservice in. Uw allround rioolspecialist voor de particuliere en zakelijke markt. Als een toilet niet meer optimaal werkt kan het zijn dat deze verstopt is. Daarom raden wij u aan om tijdig aan de bel te trekken zodat het probleem snel kan worden opgelost. Daarmee zorgt u er ook voor dat u snel uit de stankoverlast bent. Wij zijn altijd bereikbaar voor u, ook wanneer u vragen heeft beantwoorden wij deze graag snel en vakkundig.

Oorzaken verstopping

Er zijn meerdere oorzaken die kunnen zorgen voor een verstopt toilet:

  • Opeenhoping van toiletdoekjes in de toiletpot;
  • De stortbak loopt langzaam vol door bijvoorbeeld kalkafzetting;
  • Verschoven leidingaansluiting.

Met de juiste vakkundige mensen en de nieuwste materialen stelt Pannekoek Rioolservice een eerste diagnose vast. In sommige gevallen is het probleem snel te verhelpen en starten de monteurs direct met het vervolgonderzoek. In overleg met u kijken we of verdere inspectie van het rioleringssysteem noodzakelijk is.

Verstopt toilet

Oplossen van het probleem

Wij lossen het probleem voor u op als u een verstopt toilet heeft. Het is namelijk vervelend als u daar last van heeft en daarom zorgen wij er graag voor dat u snel uit de stank en de problemen bent. Veel mensen denken als het toilet niet meer werkt dat ze het gewoon door kunnen gebruiken, maar wanneer het verstopt is en u gebruikt het gewoon door, dan wordt het probleem alleen maar erger. U kunt daarom beter snel iemand laten komen die er naar kan kijken voor u zodat u er snel vanaf bent.

Wij staan voor u klaar!

Wij staan voor u klaar als u een toilet heeft dat verstopt is. U kunt in gevallen van nood bellen met 0578 661 693 of 06 51 57 59 54. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. Wij zorgen er voor dat een van onze medewerkers naar u toe komt en dan wordt het opgelost. Wij gaan pas bij u weg wanneer het probleem is opgelost en daarom zorgen wij er voor dat er altijd iemand voor u klaarstaat!

Meer informatie aanvragen?